dinsdag 29 juli 2008

EARTHQUAKE!Vanmiddag zat ik rustig achter mijn computer, te job hunten toen ik dacht 'jeetje de buren zijn er een muur aan het uitbreken ofzo (ze zijn daar aan het verbouwen). Maar het ging steeds harder en het hele appartementen complex begon te schudden en heen en weer te bewegen. Het was heel bizar, net of iemand het gebouw optilde ofzo. In het begin had ik nog niet door dat de aarde aan het beven was (misschien dat er een grote reus aan het gebouw aan het schudden was )Het komt bij een nuchtere Hollander niet eens in haar op. Toen er wat dingen in de keuken naar beneden vielen bedacht ik me ineens..Oh ja, volgens mij moet je iets doen om jezelf te beschermen. Wat was het ook alweer... In de deurpost gaan staan (achteraf zei andrew dat ik beter onder de tafel had kunnen duiken :). Toen het afgelopen was (na zo'n 25 seconden) kwam iedereen in ons complex helemaal beduust naar buiten. Het voelt daarna net alsof je flink aangeschoten bent want de grond is niet stabiel meer. Ik moet zeggen, ik vond het best cool om mee te maken (ik zei altijd al dat ik benieuwd was hoe het voelt). Natuurlijk gelukkig dat er geen zware ongelukken zijn gebeurt. Het was 5.4 op de schaal van Richter en het Epicentrum was zo'n 20 a 25 km van waar wij wonen. 
Andrew had les en hij zat met al zijn klasgenoten onder tafel!
Dit was Janneke Last vanuit Pasadena, meer spannend nieuws..de volgende keer!
xxx

2 opmerkingen:

Gerard zei

wow Janneke!! Vet bizar zo'n aardbeving. Echt superleuk dat jullie een blog hebben, ik heb alles vanmorgen ff zitten lezen, is cool, leuk om op de hoogte te zijn. Jullie appartement ziet er ook cool uit trouwens! Goeie tijd samen.

saskia zei

hi andrew and janneke!!!
wow man die aardbeving, we luckily didn't notice anything, my mom would die of fears. thanks for the RSVP yay echt zooo leuk dat jullie komen!!
heb heel veel zin, komen jullie vrijdag al aan om te kamperen? als jullie dat willen zijn jullie welkom. check ook onze wedding info website:
bensas.waarbenjij.nu
voor meer info over alles,
Love from Sas and Benja!