dinsdag 4 augustus 2009

Verslagje van de laatste paar weken


San Diego
Is dit geen californisch tafereeltje? Lekker sporty-outdoorsy
Jammie... Con Pane!


Clint & Jacie

Mijn 'vakantie' tijd zit er op. Ik heb de laatste 6 weken 3 dagen per week gewerkt en ben vanaf deze week weer fulltime aan het werk. We hebben veel trips naar San Diego gedaan en afgelopen weekend naar een apartmentje aan zee voor 3 dagen met Andrew's ouders (sorry, geen foto's), het was bewolkt dus we hebben vooral in het apartmentje gechilled en langs het water gewandeld. 1 middagje strand en Andrew is twee keer met zijn vader wezen surfen, weer of geen weer!

Het weekend daarvoor hadden we meer geluk met het weer. Andrew had een verassings weekendje geregeld, we zijn naar Point Loma in San Diego gegaan en verbleven in het Alumni house van de universiteit waar Andrew zijn bachelor heeft gedaan. Die universiteit is direct aan zee, met mooie kliffen en een 180 graden zeezicht (sorry, weer geen foto's). De golven ware giga hoog dus ik zat wel even in spanning toen andrew via de kliffen naar beneden gleed met z'n surfboard en ik even later alleen nog maar een stipje op een plank zag zijn. Maar hij kwam helemaal enthousiast (en in 1 stuk) terug!
We hebben lekker gegeten bij ons favoriete lunchplekje..Con Pane...met heeeeerlijk brood (Ik vind het brood in Amerika niet echt te eten, dus ben altijd blij daar te zijn;). We hadden onze fietsen meegenomen en hebben een dag rondgefiets (en het is er lang niet zo vlak als in NL :( We hebben de ferry genomen naar Coronado Island, daar rondgefiets en zijn het zwembad van een super de luxe hotel ingesneaked! (viel niet op dat we de enige waren zonder handdoek van het hotel hihi).

Vorige week heeft Andrews goede vriend van zijn studie zijn vriendin ten huwelijk gevraagd en hebben we hier thuis een 'engagement party' gegeven. Super leuk, zo'n 30 mensen waren er en ik had Louisana (daar komen ze vandaag) voorgerechtjes gemaakt. Ze waren verrast en ik voelde me net als in een Amerikaanse film.... je weet wel dat iedereen stil in huis zit, ze binnen komen en iedereen opspringt en SURPRISE roept, hahaha!

Op mijn werk is het heel rustig en ik ben een beetje eenzaam daar omdat ik alleen zit op de derde verdieping, dus dat is een minder puntje. In de weekenden doen we hele leuke dingen maar vind mijn werk maar zo zo... (vooral qua sfeer) dus dat is even doorzetten nu ik weer fulltime werk.
Vandaar dat ik alleen maar over leuke vrije tijds dingen schrijf, heb niet zo'n zin om de vervelende dingen op het wereld wijde web te plaatsen....maar misschien moet ik dat iets vaker doen...

2 opmerkingen:

marleen wallerbosch zei

Hi,

Ik snap het wel dat je de vervelende dingen niet op het web zet. Echter is het natuurlijk wel goed om van je af te schrijven. Ook de reacties zijn vaak opbeurend.

Verder... geweldige omgeving zit je in ieder geval. Leuk om de plaatjes te zien en de verhalen te lezen.

Groetjes!

Marleen

The Lewis and Ruby Blog World zei

Yay....are Clint and Jayce ingaged??