zondag 5 oktober 2008

Blog zonder titel...


Mijn ouders zijn weer terug in Nederland. Het was wel een moeilijk afscheid, daar wen je volgens mij nooit aan! We kijken terug op een hele leuke tijd met hen! Voor degenen die het nog niet weten, we gaan de kerstdagen en oud en nieuw in Nederland doorbrengen! Dus het afscheid is gelukkig maar voor een paar maanden. 
Na de onwijze hitte de afgelopen dagen hadden we gisteren een echte hollandse dag met motregen. We gingen naar een Farmersmarket en het was net of we weer in Amsterdam op de Dappermarkt inkopen aan een doen waren, schuilen onder de standjes! Vandaag scheen de zon gelukkig weer en is het een heerlijke dag. 

We hebben ons balkon 'gepimpt' want dat was nog een beetje kaal. De roze/rode bougainville bloeit hopelijk helemaal rondom het balkon over een tijd (geen idee hoelang zoiets duurt trouwens, misschien zitten we dan al wel weer heel ergens anders...plantenkenners?). Verder wat kruidenplantjes en bloemetjes gekocht. Mijn ouders hadden ons voor afscheid een mooie pot met basilicum, salie en oregano cadeau gedaan! 

Verder hebben we een lekker relaxt weekend gehad met z'n tweetjes en zijn vrijdag uit eten geweest en naar de film. Andrew heeft veel avond lessen en werkt soms s'avonds dus we moeten zorgen dat we ook avonden met z'n tweetjes blijven plannen. Vandaag gingen we naar de kerk en hebben daar een leuk stel leren kennen die ook naar Fuller Universiteit gaan. We hebben daarna samen bij ons thuis geluncht wat erg gezellig was.

Nou dat was het weer ff voor nu. Aankomende week komen Loes en Joey bij ons, ze zijn nu in California aan het rondreizen! Zin in!
xJ 

2 opmerkingen:

Connie zei

Lieve Jansie, blij om te horen dat het zo goed gaat en dat het nu zwart of wit staat dat jullie richting Nederland komen ;-) Ik kan niet wachten! Heel veel liefs en n dikke kus voor Andrew! Veel plezier met Loes en Joey! xx

The Lewis and Ruby Blog World zei

Look at all your nice plants!! The balcony is looking good!