maandag 4 mei 2009

Big Sunday!

Deze week was het onze buurt om de house church te hosten & leiden. We hadden er al een tijdje over om onze woorden in daden om te zetten en we hoorden via een klasgenoot van Andrew van Big Sunday (bigsunday.org). Toen we op de website keken dachten we... he...met dit concept zijn we al bekend! En het logo kwam ons ook heel erg bekend voor ;). Voor degene die dit lezen en niet weten waar ik het over heb, kijk op www.servethecity.nl (en vergeet je niet op de geven voor een project in mei!). In Los Angeles en omgeving waren dit weekend 50.000 (!!!) vrijwilligers in touw in honderden verschillend projecten.

We besloten ons op te geven voor een project zondag middag en zijn met z'n 12-en aan de slag gegaan. We hebben geholpen met het verhuizen en inrichten van een appartementje voor een dakloze moeder met haar elf jarige zoon. Mensen hadden van allerlei dingen gedoneerd voor dit project. Er waren in totaal 7 appartementen die ingericht moesten worden en wij hadden de verantwoordelijkheid voor 1 appartement. Deze mensen volgen een bepaald traject waar ze een paar jaar begeleid worden naar zelfstandig wonen. Dit appartment is dus iets waar de moeder en zoon naar toe gewerkt hebben en naar verlangen. Het was super om een bijdrage te leveren hieraan.
De mannen in onze groep hebben voor alle appartementen heel wat meubels, magnetrons en bedden gesjouwd en de wij (de vrouwen:) hebben ons voornamelijk bezig gehouden met het scoren van coole meubels, servies, decoratie dingetjes, boeken etc in de opslagruimte en het schoonmaken. Het resultaat is echt top geworden. Ik heb een paar foto's bijgevoegd. Ze zijn met mijn telefoon gemaakt dus niet echt duidelijk.
We hopen met z'n allen dat Karen met haar zoon een mooie toekomst tegemoet gaat hier!
2 opmerkingen:

pollicino zei

I have visited your interesting blog.Do You want visit the my blogs for an exchange visit?Grazie.
http://internapoli-city.blogspot.com/

The Lewis and Ruby Blog World zei

I'm confused....what is this of?