zondag 7 juni 2009

Welkom terug in Amerika Scott & Teresa!

PHO! mmmmNa zes jaar in Europa te hebben gewoond (Italie en Portugal) zetten Scott en Teresa weer voet aan het Californische land. Ze hebben van woensdag tot zaterdag bij ons gelogeerd en zaterdag hebben we ze naar Orange county gebracht vanwaar ze met de geleende auto van Scott's broer naar hun huis in Escondido (San Diego) zijn gereden. Het huis is de afgelopen zes jaar verhuurd geweest en ze hebben voordat ze verhuisden naar Italie veel dingen moeten verkopen. Dus ze kwamen aan in een leeg huis, de spullen die ze hebben opgeslagen komen volgende week aan. Het is vreemd voor hun om na al die tijd weer terug te zijn, ze hebben zoveel meegemaakt en nieuwe mensen leren kennen in de afgelopen jaren...en nu zijn ze weer terug in hun 'oude leventje'.
Wij zijn heel erg blij dat ze nu 2 uur rijden van ons af wonen (ipv. 13 uur vliegen) en kunnen niet wachten om in de weekenden naar hun toe te gaan.

We hebben leuke dagen met ze gehad en vooral veel bijgekletst. We zijn vrijdag avond wezen eten bij een vietnamees restaurant, bekend in deze omgeving. Ik wil dit ff met jullie delen omdat het echt een aanrader is. Het bekende gerecht is Pho, een mega gevulde noedelsoep (vis en/of vlees, wontons, verse groeten en kruiden) en het is super betaalbaar, wij betaalden voor een hele maaltijd met drinken en ook nog loempia's 6 dollar per persoon! (kijk, daar wordt ik nu blij van ;) Dus, ga op zoek naar een vietnamees restaurant bij jou in de buurt en je wordt (hopelijk ;) niet teleurgesteld.

Andrew gaat nu zijn finals week in, hij heeft een paar examens en moet verslagen schrijven. Daarna heeft hij een week vrij en gaat dan zomerlessen volgen. Zijn stage gaat goed, hij heeft zijn eerst clienten gezien voor therapie en heeft een goed gevoel over de eerste sessies.

Het is niet te geloven hoe snel de tijd gaat, we zijn over een paar weken alweer een jaar hier!

1 opmerking:

Christian and Erika zei

yay! you tried pho! hope you like the place. :)
xoxo