donderdag 2 juli 2009

Strike a pose!

Afgelopen zondag was de gehele familie Last/Sawyer model voor een uur, een goede vriendin van Andrew en de familie is fotografe en wij mochten model spelen. Klik HIER voor meer foto's van de familie en anderen. Ze is echt goed en heeft een unieke stijl. We krijgen binnenkort een dvd met alle foto's en ik beloof het met jullie te delen als er meer leuke zijn. Het was bloedheet die dag, zo'n 33 graden en had een foto's met een paar verhitte koppen verwacht...valt me niet tegen moet ik zeggen. De kids hadden het moeilijker... Kihana is het meest vrolijke kindje dat ik ken maar vond de camera en de hitte 10 keer niks dus weigerde voluit te lachen... Malakai deed het goed de eerste 10 minuten en daarna moesten we hem omkopen met een stuk speelgoed voor een lach!

3 opmerkingen:

The Lewis and Ruby Blog World zei

Cute family pic.....

The Conster zei

superleuk dat jullie weer allemaal samen zijn!!!!En wordt Andrew steeds knapper of wat ;-)? Hopelijk hebben jullie n fijne 4th of Jult gehad, ik heb aan jullie gedacht. Hoen is het met de MJ gekte? Ik heb trouwens n lastminute geboekt, goedkoop naar Tenerife met Do ;-) jeej!!! veel liefs voor jullie!!

BRietje zei

Helemaal leuk die foto's...ik wist helemaal niet dat zus ook terug ging naar NL....gezellig hoor weer familie om jullie heen!

x Brie