woensdag 17 september 2008

Naar de kapper in LA is een hele ervaring..
Kapper
Nou, ik dacht laat ik eens een afspraak maken bij de kapper. Ik was voor het laatst in Nederland geweest en ik werd wakker en het zat gewoon niet meer (herkenbaar?) ;). Eerst eens peilen hoeveel zo'n geintje hier eigenlijk kost. Eerste gebeld 105 Dollar! (Slik!) Daarna 60 Dollar...mmm ook niet niks maar ja...wil toch eigenlijk vandaag wel gaan. Ok, afspraak gemaakt bij een salon die me wel wat leek. De vrouw van de salon vertelde:Om 16.00 uur heb je een afspraak met Michael, hij heeft meerdere jaren ervaring en is bekend in Hollywood en werkt met modellen en voor verschillende bladen. Ok! Laat maar komen...!
Daar aangekomen stelde Michael zich voor en ging met me kletsen over wat voor type ik ben, wat voor stijl ik van hou en wat ik geaccentueerd wil hebben etc...(en ik wou alleen maar een stuk van mijn haar af:). Ok, eerst werd mijn haar gewassen met de Amazing Shampoo en daarna met een Incredible conditioner erin..jaja. Toen ging hij aan de slag. Hij vond het toch zoooo fantastisch dat ik uit Nederland kom, en wou eerst mijn haarstijl bekijken zodat hij wat Europese inspiratie kon krijgen (huh huh). Vond alles wat ik zei AMAZING en vond me zo cool (ja het is heel cool om in Nederland ..achterhoek.. op te groeien ;) Daarna praatte hij eigenlijk alleen maar over zichzelf en hoe goed hij wel niet was, welke modellen hij heeft geknipt, welke films hij heeft gedaan, welke bladen hij voor heeft gewerkt (oh really that's just great..zei ik maar). Ik moet zeggen, ik was erg blij met het resultaat en daar gaat het uiteindelijk om. (Zie foto). 
Toen ik dacht dat we klaar waren zei hij...kom nog even mee dan maak ik je mooi voor vanavond..hmmm ok! We liepen naar de make up room en hij gaf met allerlei beauty en make-up tips (after all I want you to be able to make yourself just beautiful..). Hij vertelde dat hij allerlei geheime make up tips had maar hij wilde die wel met mij delen (ok..kom maar op!). 
Toen ik helemaal naturel was opgemaakt gingen we nog even zitten om te kletsen (huh?) en vertelde hij me dat hij internationaal beroemd wilde worden (ja tuurlijk michael daar kan ik je wel bij helpen..ik heb al die connecties in Holland :). 
Nou dat was mijn ervaring...ik heb zo in mezelf gelachen toen ik daar was..wat een happening!

Crea tip van de dag
Ik wil jullie niet ontdoen van een crea bea tip. We hadden een witte lampekap gekocht die veel te saai was en ik wilde hem 'pimpen'. Gisteren kwamen we langs een meubelzaak en die hadden allemaal stof monsters (of hoe noem je die dingen) buiten liggen wat ze gebruikten voor klanten om stof uit te kiezen. We hebben een paar van die pakken meegenomen en toen dacht ik..dat is misschien wel leuk voor op de lampekap. Je hebt alleen lijm nodig, plakt de stof er zo op en klaar is kees! 


6 opmerkingen:

Connie zei

Vet mooie coup lief! Je ziet er amazing uit ;-) Geniet van het samen zijn met je ouders! Dikke zoenen, vond het fijn je gesproken te hebben!Connie

The Lewis and Ruby Blog World zei

Hair cut.....cute!

The Lewis and Ruby Blog World zei

Ha....you are a mini celebrity being from holland :). I'm glad the place worked out, it's never fun to get a bad hair cut.

Hats.........yeah! I have 5 that are already made, working on a sixth and also yarn colors you can choose from that I can start one out of specially for you!

The Lewis and Ruby Blog World zei

Mmmm....thanks for the banana bread muffin. It was yummy!

Janelle zei

ohhh I like it! Isn't Michael great? I'm growing my hair out, but I love having him cut my hair and play with Make up. I think he likes blondes because there are so many non-blondes around here! He's an interesting guy hey?

tree hugger zei

I love the new haircut! I've been due for one myself, I've really got to make that happen!

We just got back in town this afternoon. We will have to do something else fun together since we won't see you this weekend. Have fun with the family!