woensdag 21 januari 2009

Joepie!!!!!!!!

....het is gelukt!!!
Mijn eerste naaiprojectje! Ik zou op les gaan maar dat ging telkens niet door omdat ze niet genoeg deelnemers hadden.
Gelukkig heb ik een paar crea-bea vriendinnen hier die me geleerd hebben met de naaimachine om te gaan. We doen nu elke week 'creative night' oftewel 'Stitch & Bitch' :) Gister zijn we begonnen, echt gezellig..iedereen werkt aan z'n eigen ding (naaien, breien, haken, schilderen, whatever) en helpt elkaar (en er wordt natuurlijk heeeeel veel gekletst (het 'bitch' gedeelte).
Ik had een paar maand geleden een oude naaimachine van Andrew's oma gekregen (uit 1927) en geen idee hoe dat ding werkte. Toen we begonnen gisteren begon mijn naaimachine te roken!!! Oeps! Gelukkig is Ruby nogal handig en hebben we nu enigszins door hoe dat ding werkt.


Ik vind het zoooo leuk om te doen, het hele proces van stof uitzoeken en crea bezig zijn. I love it!

De schilderijtjes had ik vorige week gemaakt voor de babykamer van mijn collega. Hier geven ze een 'babyshower', een feestje waar de toekomstige moeder allemaal cadeautjes krijgt. Ze wou alles in de kleuren blauw en groen en als thema dierentuin dieren (het wordt een jongetje). Ik dacht, ik kan zelf wel iets maken (met de economische crisis worden mensen vanzelf creatiever...elk dubbeltje telt he).

4 opmerkingen:

The Lewis and Ruby Blog World zei

Yay....Stitch & Bitch!

tree hugger zei

i love the monkey picture! i think it's your best one yet! great job!

Connie zei

Heej lieve Jansie, Wat een mooie dingentjes maak je! ik vind je schilderijtjes echt supercute!Wat een leuke aapjes. Ik ben blij dat je zoveel leuke dingen doet. Een dikke kus en de groetjes van Do! Ook een knuffel voor Dre natuurlijk ;-) xx

Ruth zei

Wat leuk, vooral die schilderijtjes. Komt er een webshop waarop we ze kunnen bestellen? ;-)
How's life back in California!! Super om jullie weer gezien te hebben. Snel weer ff skypen. Groetjes ook aan Andrew
Big hug van ons allemaal