woensdag 1 april 2009

Spring break!

Op veler verzoek (consie:) weer een update van deze kant van de oceaan. Afgelopen week was het Spring Break... dat klinkt cooler dan dat het is, ik moest namelijk gewoon werken...maar Andrew had geen lessen en kon na een hectische periode het wat rustiger aan doen. Hij is een dag wezen skieen in Mammoth, Sierra Nevada (5 uur heen, 5 uur terug.... dan doen Amerikanen dan even he). Hij was helemaal happy dat hij weer op de skies stond. Verder hing er een vakantie sfeertje in ons appartementen complex en hebben we nog een avond gebarbequed en zijn Brandon en Monique het eerste weekend bij ons geweest. In het tweede weekend zijn we naar San Diego gegaan, en hebben de toerist uitgehangen. Andrew had een super goede deal gevonden via internet en we verbleven in een super luxe hotel met vet uitzich en champagne en chocolade aardbeien toen we aankwamen! Het was een top weekend, lekker gegeten (pap en mam...we zijn naar dat indiaase restaurant geweest waar we met jullie ook zijn geweest), coole buurten verkend, naar zee geweest en bandjes gezien. Op de terugweg zijn we naar Andrew's oma geweest.

Hieronder wat foto's!

Verdere highlights:
  • Mijn ouders komen dinsdag voor 3 weken!
  • Annelies komt een week op bezoek!!! Over twee weken komt ze. Bedankt Bas!
  • Andrew's ouders verhuizen begin Juni terug naar Amerika (na 6 jaar Europa..Italie en Portugal), ze gaan weer in hun eigen huis in Escondido (bij San Diego). Joepie, in ieder geval een paar ouders dichtbij.
  • Andrew begint volgende maand met zijn stage, hij heeft verschillende sollicitatiegesprekken gehad en is bij zijn eerste keus aangenomen. Het is een jaar voor ongeveer 20 uur per week en gaat al zelfstandig therapie sessies doen!
  • Low light is dat ik tot nu toe geen vakantie heb in de zomer omdat we hier 10 vakantiedagen per jaar hebben en die ook moeten opbouwen per maand (6 uur per maand). Ik heb gevraagd of ik voor een aantal weken 3 dagen per week kan werken zodat ik nog iets aan mijn zomer heb, maar de eerste reactie was niet al te enthousiast. Ggggrrrrr...nadelen van het leven in de USA.
























4 opmerkingen:

Connie zei

Joepie!!!Wat een leuke foto's!Ziet er goed uit!Wat heerlijk dat je papa en mama en Annelies komen!!!!Dat wordt zeker leuk!Hier is alle goed,ik ben erg druk met de laatste loodjes.Zullen we gauw weereens bellen?Al is het lastig omdat ik geen internet heb..ik denk veel aan jullie! Heel veel liefs!
Connie

Unknown zei

I love CLAMS....fondue looks so yummy! Maybe I should try that and invest in a set....it's a fun way of eating.

Balboa Park? I was there with my G-ma just a short few weeks ago...weird.

Unknown zei

I need some updates ;)

Unknown zei

WOW....that was comment mania! Thanks...it's fun to have feed back :) When are YOU going to try some new posts....probably too busy with your friends and family :)