vrijdag 28 augustus 2009

Vuurzee


Uitzicht vanaf de brug

Uitzicht vanaf het balkon van het huis waar we logeren

Hier nog weer even een berichtje vanuit Pasadena. De bosbranden blijven doorgaan, er is donderdag een bosbrand ontstaan hier wat meer in de buurt en vanavond kunnen we het zelfs vanuit ons huis zien (het huis waar we oppassen). Ik moet wel zeggen dat de foto's het wat meer dramatiseren maar het is best creapy om te zien. We zijn net naar een brug gereden hier in de buurt waar je het goed kan zien en andrew heeft een paar foto's genomen.
Ik hoop dat het vannacht afneemt en dat ze het onder controle krijgen. Blus helicopters vliegen al de hele dag af en aan. Nogmaals, we lopen geen gevaar hier waar we zitten maar het komt nu wel dichter bij de huizen aan de rand van de bergen. Het wordt morgen nog weer een hele warme droge dag, 36 graden! Maar gelukkig wordt het daarna iets koeler en dan kan de brandweer het vuur beter onder controle krijgen.

Morgen komt Lotte! Kan niet wachten om haar te zien. Wel minder voor haar dat ze midden in deze hitte/bosbrand situatie arriveert (eerste kennismaking met Amerika, wow dat maakt een indruk).
Fijne zaterdag allemaal!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat ziet er scary uit!
Maar wel mooie plaatjes overigens...

Groetjes Bas

Connie zei

Lieverd! Geniet van het samen zijn met Lotte!! En uit de buurt blijven van het vuur ;-) heel veel kusjes!